Omgeving

Omgeving

Hua Hin

 

Elephant Village
Elephent Village is geopend in 1973. Werkolifanten die te zwak zijn geworden om te werken worden hier opgevangen. Omdat de olifanten hun leven lang hebben gewerkt en dus verzorgd zijn kunnen ze niet terug in het wild. Een bezoek aan dit resort is niet alleen een unieke ervaring voor uzelf, maar u draagt ermee bij aan het bestaan van het park. Alle inkomsten gaan direct naar het park.

De aanleg van het Royal Hua Hin Golfcourse heeft de stad op de kaart gezet. Deze bestaat uit zeven banen die behoren tot de meest natuurlijke golfbanen van Thailand. Het gebied bevindt zich op slechts 30 mintuten van het centrum wat het niet alleen voor de golfer zelf maar ook voor zijn familie leuk maakt.
CentrumCentrum
Het centrum wordt gekenmerkt door de verschillende markten die er dagelijks zijn. Overdag is er een markt met verse producten zoals vis en fruit. Iedere avond is er een avondmarkt die je kan voorzien van lekkere Thaise hapjes en plaatselijke kledij. Verder zijn er in het centrum verschillende restaurants en bars.
StrandStrand
Op het 5 kilometer lange strand komt u heerlijk tot rust.  Het strand wordt gekenmerkt door een markante berg met een tempel en gouden Boedda.Surfen:
Wanneer u liever actief bezig bent is de mogelijkheid om te surfen ideaal voor u. Op de golven van de Golf van Thailand kunt u als beginner snel leren surfen en ook voor de gevorderde is het een unieke ervaring.
Nationale parkenNationale parken
Khao Sam Roi Yot Nationaal Park dankt haar naam aan de meer dan 300 bergpieken die het gebied kenmerken. Het park bestaat uit savanneachtige vlaktes gecombineerd met kalksteenrotsen die uit de zee omhoog pieken.Een ander nationaal park dat zeker de moeite waard is, is Kaeng Krachan Nationaal Park. Dit park is met een oppervlakte van 3000 km2 één van Thailands grootste nationaal parken. U kunt genieten van de oogstrelende natuur met haar inheemse diersoorten. Het park herbergt olifanten, herten, tijgers, beren en apen.De Palau watervallen zijn een indrukwekkend natuurverschijnsel. Het is absoluut een must om daar een kijkje te nemen en niet alleen uw ogen maar ook uw oren te laten genieten.
WellnessWellness
De ultieme vorm van ontspanning is een bezoek aan één van de wellnesscentra van Hua Hin.
‘s Werelds beste wellnesscentra verrijken deze plaats. Chiva-som is een centrum waar niet alleen aandacht aan uw buitenkant wordt besteed, maar waar ook de binnenkant van uw lijf grondig wordt gereinigd. Geest en lichaam worden hier geheel gezuiverd.